UPISI NOVIH ČLANOVA ZA GRUPE ZA JESEN – u nastavku više informacija

9 lip.

UPISI NOVIH ČLANOVA U UNIVERZALNU SPORTSKU ŠKOLU „SPORTSKA ABECEDA“(3-10 godina)
Ove godine obilježavamo 10 godina našega rada u gradu Varaždinu te je od prvoga dana do danas kroz našu Univerzalnu sportsku školu prošlo preko 900 djece vrtićke i školske dobi. Kao i svake godine do sada tijekom ljeta, i ove godine se opraštamo od naših 35 članova ali čudno, to nas ne žalosti, već veseli s obzirom da znamo da svih 35 nastavlja dalje i da ostaju i dalje u nekom bazičnom sportu te odlaze dalje u sportske klubove koje su odabrali. Mi smo sa njima svoj cilj ostvarili-„usadili“ smo im potrebu za kretanjem i bavljenjem sportom, naučili ih osnove sportova, pridobili ih da zavole sport i kretanje i zdrav način života te je sada na njima da dalje u sportskim klubovima nadograđuju svoje motoričke sposobnosti, razvijaju tehniku i taktiku i uskoro od „MALIH SPORTAŠA“ postanu „VELIKI SPORTAŠI“.
Upravo je to i naš cilj i zadaća-pripremiti male ljude i sportaše koji kod nas dolaze već sa 3 godine da u školskoj dobi spremni odu dalje u klubove u kojima će se još više razviti i napredovati!
I zato, kao i svake godine u lipnju……………3,2,1…krećemo sa upisima novih članova!
Upišite dijete da postane dio našeg veseloga tima kojega vodi 7 stručnih trenera,redom profesora i magistara Kineziologije i to prema programu koji je verificiran od Ministarstva znanosti i Agencije za odgoj i obrazovanje. Treninzi se odvijaju u dvorani TTS sport centra utorkom i četvrtkom tijekom cijele školske godine. Ne čekajte sa upisom jer se grupe za jesen obično popune već u lipnju!
NOVOST OVE GODINE – upisi grupe djece 1.-4.razreda osnovne škole!!!Još uvijek ima djece koja se ni u nižim razredima osnovne škole nisu pronašla u ni jednom bazičnom sportu te bi htjela prije odlaska dalje u neki od sportskih klubova proći sve sportove, obići sportske klubove i vidjeti kako se trenira te se tako i lakše odlučiti gdje nastaviti sa treniranjem.

Za sve ostale informacije, pratite našu Internet stranicu www.sportska-abeceda.hr
Za sva pitanja stojimo na raspolaganju i veselimo se budućoj suradnji i druženju sa našim novim članovima!