Univerzalna sportska škola

Univerzalna sportska škola namijenjena je poboljšanju motoričkih sposobnosti djece 3-10 godina. Na treninzima se radi na razvoju svih motoričkih i funkcionalnih sposobnosti sposobnosti a najveći  naglasak je na koordinaciji.Također,djeca prolaze osnove gotovo svih sportova.

Smisao i cilj samih treninga nije stvaranje vrhunskih sportaša  nego socijalizacija djece i razvoj motoričkih sposobnosti kako bi djeca stekla  sve preduvjete za dugogodišnje bavljenje sportskim aktivnostima te kasnije usmjeravanje u bazičan sport

Sa djecom rade profesori i magistri kineziologije sa dugogodišnjim iskustvom a sve se radi kroz igru i zabavu i to po programima koji su verificirani je od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa te Agencije za odgoj i obrazovanje. Također nudimo savjete roditeljima te nakon navršene 7. godine usmjeravamo po željama i mogućnostima djecu u bazične sportove.

Treninzi se održavaju tijekom cijele školske godine(rujan-lipanj)  i to 2 puta tjedno(utorkom i četvrtkom) između 16 i 20 sati u dvorani TTS Sport centra u Varaždinu!